Ознака: на опозицијата

Економија

Мицкоски: Црн ден за македонската економија, Владата покрај политичкиот хорор, приредува и економски ужас

-Уште еден црн ден за македонската економија, повисоки даноци од Владата кои удираат по стопанството и граѓанитe. Оваа криминална влада за да го покрие украденото, и да ги пополни дупките […]