Ознака: на општинските ограноци

Македонија

Разрешени сите претседатели на општинските ограноци на СДСМ (ВИДЕО)

Сите претседатели на општински ограноци на СДСМ се разрешуваат, изјави премиерот Зоран Заев. Тој синоќа донел одлука да бидат изработени решенијата од страна на администрацијата во владејачката партија и најави […]