Ознака: на органодарителството

Вести Македонија

Одбележување на Европскиот ден на органодарителството

По повод одбележувањето на Европскиот ден за дарување органи и ткива за трансплантација денеска Здружението на бубрежно болни граѓани „НЕФРОН“ организира настан на тема „Зборуваш ли донорски? Дарувај орган – […]