Ознака: на отворање

Вести Свет

Претседателот Иванов ќе присуствува на отворањето на најголемиот аеродром на светот

Денес во Истанбул во присуство на повеќе од 50 високи функционери од целиот свет, меѓу кои и македонскиот претседател Ѓорге Иванов, турскиот претседател Ердоган  ќе го отвори најголемниот аеродром на […]