Ознака: на паркингот

Економија

Почнува истрага за продажбата на паркингот кај ГТЦ во Скопје

Денес Антикорупциската комисија одржува седница на која отвори повеќе предмети по “чуен глас“, по пријави од граѓани и политички партии. Постапки се отворени против Заев, Анѓушев, Манчевски, Пановска Ставридис, Мерко, Вангеловски… […]