Ознака: на паркинг

Балкан Вести

Сомнеж за бомба на паркинг во центарот на Белград

Вчера утрото припадник на обезбедување во трговски центар во центарот на Белград, јавил во полиција дека се сомнева дека на паркингот има поставено бомба. На посоченото место веднаш била испратена […]