Ознака: на парно

Економија

Кај домаќинствата кои се греат на парно мора да има калориметри

По одлуката исклучените од парно повеќе да не плаќаат паушал, првиот човек на енергетика, Бислимовски повтори дека сметките на сегашните корисници на парно нема да растат. По повеќегодишните негодувања и […]