Ознака: на патниците

Македонија

Автобусот на “Дурмо турс“ бил осигурен-на патниците им следува отштета

Директорот на осигурителната компанија “Еуросинг“, преку која бил осигурен автобусот на “Дурмо турс“ кој се преврте кај село Ласкарце, ги повикал семејствата на загинатите, но и на повредените што побрзо […]