Ознака: на пат

Вести Македонија

Важна информација за оние кои тргаат на пат

Од денес променет сообраќен режим ќе има на патните правци Струга-Дебар и Охрид-Свети Наум. Поради изведување градежни активности за подобрување на црната точка кај населеното место Враништа од денеска се воведува […]