Ознака: на пациентите

Македонија

Се огласи Министерството за здравство: Се прават натчовечки напори да им се помогне на пациентите

Службите и екипите на Министерството за здравство уште од моментот кога се случи вчерашната страшна сообраќајна несреќа на автопатот Скопје-Тетово, во близина на село Ласкарци и во која починаа 14 […]