Ознака: на петто место

Вести Македонија

Скопје на петто место по загаденост во светот

 Според веб-страницата за квалитет на воздухот „ЕрВижуал“ Скопје повторно се најде помеѓу 10-те најзагадените градови во светот, овојпат на 5-то место. Екстремно загаден  воздухот беше и синоќа и тоа во […]