Ознака: на планините снег

Вести Македонија

Од вечер голема промена на времето-видете што не очекува

Невообичаено високите температури на воздухот кои се во склоп со невообичаено топлата воздушна маса која продира од северните предели на Африка ќе се задржат и денес кога максималните дневни температури […]