Ознака: на плоштадот “Македонија“

Живот

На плоштадот „Македонија“-„Матурска парада 2019“

Денес на пладне на плоштадот „Македонија“ ќе се одржи традиционалната манифестација „Матурска парада 2019“, на која ќе учествуваат околу 1.000 матуранти од Скопје. Традиционално на „Матурската парада“ матурантите танцуваат квадрил. […]