Ознака: на полицијата

Македонија

Полицијата со марш низ Скопје ќе го враќа достоинството

Независниот синдикат на полицијата (НСП) за во понеделник најави тричасовен синдикален марш низ центарот на Скопје за враќање на достоинството во полицијата. Зборно место за маршот е паркингот пред Македонската […]