Ознака: на половина пат

Македонија

Сурови животни приказни кои завршија на исто место и во исто време, во провалијата на половина пат Скопје-Тетово

Четиригодишната Ева од гостиварското село Дебреше вчераутро ја побара мајка си веднаш штом се разбуди. Во средата вечерта едвај заспа без неа. Никогаш претходно не спиела сама со татка си и […]