Ознака: на помирување

Македонија

Постигната согласност за процесот на помирување

Претседателот на Владата, Зоран Заев по средбата со координативното тело за помирување и интеграција во Собранието изјави дека е постигната согласност за процесот на помирување и за изготвување законско решение. Покажавме […]