Ознака: на пописот

Вести

За Жбогар одложувањето на пописот е логично, за да нема политичко влијание

Логично е да се одложи пописот поради одлуката за предвремени избори, за да нема политичко влијание, изјави евроамбасадорот Самуел Жбогар. Во своето обраќање за Европскиот ден на статистиката тој рече […]