Ознака: на Попова Шапка

Вести Македонија

Снег среде април: На Попова Шапка натрупа дури триесет сантиметри 

Ноќеска на зимско-рекреативниот центар Попова Шапка паднаа трисетина сантиметри нов снег. Според  информациите на вработените во сместувачките капацитети, снегот почнал да паѓа во неделата околу 20 часот и во текот […]