Ознака: на почетокот

Македонија

Со Законот за амнестија ќе има казни, но помали од 10 години

Законот за амнестија се очекува да се комплетира до крајот на оваа или почетокот на идната недела. Со него јасно ќе се разграничи што значи учество во насилство и осмислување […]