Ознака: на правото

Македонија

Најчевска: На кое кршење на правото се спротивставила Гордана Силјановска во изминативе 25 години?

На кое кршење на правото се спротиставила Гордана Силјановска во изминативе 25 години? На употребата на војска против цивили? На законот за абортус? На Скопје 2014? На уништувањето на стечајците […]