Ознака: на пратеничката група

Македонија

Нов координатор на пратеничката група на СДСМ е Јован Митревски

Јован Митревски, пратеникот од редовите на владејачката СДСМ, е нов координатор на пратеничката група во Собранието. Тој седнува во фотелјата на пратеникот Томислав Тунтев кој си поднесе оставка како пратеник […]