Ознака: на пратеничка група

Македонија Политички партии

Мицевски на местото на Данев

Новиот координатор на пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “За подобра Македонија“ е Никола Мицевски. Тој им се заблагодари на досегашниот координатор Драган Данев, кој рече дека оставката ја поднел од […]