Ознака: на претседателските избори

Македонија

Александар Пандов нема да гласа на претседателските избори

Синоќа во емисијата “Клик плус“ на ТВ“21“ политичкиот аналитичар, Александар Пандов изјави дека нема да гласа на претседателските избори на 21 април, односно на 7 мај. На оваа негова изјава […]