Ознака: на Прешевската долина

Балкан Вести

Марш во Приштина за обединување на Прешевската долина со Косово

Косовското здружение „Чамериа“ во Приштина, организира “Марш за обединување на Прешево, Медвеѓе и Бујановац со Република Косово. Настанот не е поврзан со ниедна политичка структура, туку е “за доброто на […]