Ознака: на прилепска „Победа“

Македонски фудбал

Досегашните акционери на прилепска „Победа“, своите акции му ги отстапуваат на градот

За вкупна цена од 5 евра, досегашните акционери на најпопуларниот спортски клуб во Прилеп, ФК „Победа“ своите акции му ги отстапуваат на градот. Финансиската поддршка во висина од 3 милиони денари, […]