Ознака: на природен начин

Живот

Започнува сезоната на комарците: Како да се справите со нив на природен начин

Доаѓањето на летото предизвикува насмевка на лицата кај многу луѓе, а со топлото време доаѓаат и непријатните моменти на „лудило“ кои се предизвикани, се разбира од комарците. Симптомите по убодот […]