Ознака: на пријателка

Свет

Заради трагедија во Палатата кралицата Елизабета ќе ги прекрши сите правила

Британските медиуми на големо пишуваат за трагедијата која ја доживеа кралицата Елизабета, откако и почина блиска пријателка и соработничка во Палатата. Во Палатата по тешко боледување починала 73-годишната соработничка и жена […]