Ознака: на работа

Магазин

Шест типа на вработени кои никогаш нема да напредуваат на работа

Одредени типови на личности имаат тенденција да добијат подобри можности на работа од другите. Постојат шест типа на вработени кои секогаш се прескокнуваат кога е време за бонуси и промоции. […]