Ознака: на ракометарите

Македонија

И ЈСП се вклучува во прославата-организира бесплатен превоз до скопски аеродром

Со два двокатни автобуси за организираниот пречек на ракометарите на “Вардар“ на “Меѓународниот аеродром Скопје“ и ЈСП Скопје се вклучува во големата прослава која се подготвува. -Ги информираме заинтересираните граѓани […]