Ознака: на Ромите

Живот

Денес се одбележува Меѓународниот ден на Ромите

Денес во Собранието со настан насловен “Предизвиците и перспективите на Ромите во Република Северна Македонија“ во организација на здружението на граѓани „Ромаверзитас“ ќе се одбележи Меѓународниот ден на Ромите, 8 април. На […]