Ознака: на Самоиловата тврдина

Македонија

Косовецот кој го закачи албанското знаме на Самоиловата тврдина: Охрид е албански град! (ВИДЕО)

По ослободувањето од полицијата, албанската новинска агенција ИНА (Ilirya News Agency), направи интервјуто со еден од четворицата Албанци кои вчера предизвикаа огромен скандал со поставувањето на големо албанско знаме на […]