Ознака: на сатницата

Вести Свет

Штрајкуваат вработените на три аеродроми во Германија

Вработените на три аеродроми во Германија – Диселдорф, Келн-Бон и Штудгарт денеска стапија во штрајк, барајќи зголемување на платата. Штарјкот доведе до нарушување на воздушниот сообраќај во Германија со кој се […]