Ознака: на сајтот на Владата

Македонија

На сајтот на Владата јавно достапни документите потпишани при посетата на Ципрас

Потпишаните документи при неодамнешната посета на грчката делегација на чело со премиерот Алексис Ципрас на Северна Македонија денес ќе бидат објавени на веб страницата на Владата. На страницата vlada.mk јавноста […]