Ознака: на светските лидери

Свет

„Како се осмелувате? Ми ги украдовте соништата и детството“: 16-годишна девојка им одржа лекција на светските лидери (ВИДЕО)

„Ова е погрешно. Не би требало да сум тука. Би требало да сум на училиште на другата страна од океанот. А сепак, вие ни се обраќате нам, на младите луѓе, […]