Ознака: на своето име

Македонија

Претседателството на МАНУ донело одлука за промена на своето име

Македонската академија на науките и уметностите ги прифатила сугестиите на Владата за промена на името, објави ТВ “Алфа“. Претседателството на МАНУ донело одлука за промена на својот назив, велат интерни извори […]