Ознака: на својата мајка

Македонија

Катица Јанева пристигна во Гевгелија на погребот на својата мајка

Со полицајци специјалната обвинителка Катица Јанева пристигна во Гевгелија на погребот на својата мајка, јавува ТВ “Сител“. Во капелата на градските гробишта, полициските службеници ја спроведоа преку задниот влез. Барањето […]