Ознака: на својот грб

Црна хроника

Судот ти простил, но ти цел живот ќе ги носиш солзите на нејзината мајка на својот грб

Другарката на Фросина Цековска, девојчето кое беше прегазено кај Универзална сала пред 4 години, во потресен статус на Фејсбук, им се обраќа на обвинетиот Љубиша Видојковиќ и судиите кои ја […]