Ознака: на северот на Косово

Балкан Вести

Ситуацијата на северот на Косово се смирува

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ соопшти дека специјалните косовски сили почнале да се повлекуваат од северот на Косово. Тој во Сообранието на Србија соопшти дека главната причина заради која почнало повлекувањето […]