Ознака: на семејството

Живот

Забавувај се и донирај за СОС Детско село на Меѓународниот ден на семејството

На интересен и забавен начин СОС Детско село и “Капитол“ мол одлучија да покажат дека семејството и среќата на децата се најважни. На 15. мај во 18.00 часот тие пред платото […]