Ознака: на сите етнички заедници

Македонија

Исклучителна е честа да бидеш поддржан од претставници на сите етнички заедници, од 31 политичка партија…

Исклучителна е честа да бидеш поддржан од претставници на сите етнички заедници, од 31 политичка партија, но, и од многу граѓани кои воопшто не се членови на политички партии, напиша […]