Ознака: на сите пратеници

Македонија

Иницијатива на Независната пратеничка група од ВМРО-ДПМНЕ – Собранието да направи тест за дроги на сите пратеници

Денес Независната пратеничка група од ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе иницијатива до Собранието, сите пратеници доброволно да направат тест за (зло)употреба на наркотични средства. Тие бараат во понеделник Собранието да овозможи услови […]