Ознака: на сите светци

Вести Македонија

Петок, 1 ноември празник на сите светци – неработен ден за католиците

Празникот на сите светци 1 ноември (петок), ќе биде неработен за граѓаните од католичка вероисповед во Република Северна Македонија. Министерството за труд и социјална политика соопштува дека одлуката е согласно […]