Ознака: на ски-патеката Кулиното

Балкан Вести

Македонец починал на паркинг близу Банско и Разлог

Како што пренесува порталот “Струма“ Панче Костов, 54-годишен македонски турист вчера починал на паркингот на ски-патеката Кулиното, во близина на бугарските туристички места Банско и Разлог. Според информациите на бугарските медиуми на […]