Ознака: на Скопската обиколница

Македонија

 На Скопската обиколница се вози „најлудо“, нови бројачи за брзина и фреквенција

Со брзина од 150 километри на час се движеле над 13.300 автомобили на Скопската обиколница во текот на септември годинава. На патот Тетово – Гостивар, пак, со брзина од 150 […]