Ознака: на слобода

Вести

Агим Красниќи повторно на слобода, неговите пријатели со радост го чекаат

Агим Красниќи е повторно на слобода, пишува Газета Лајм.Еве како Красниќи беше пречекан од неговиот пријател Хасан Синани: -Денес, ден различен од другите. Денес, повторно, има среќа кај саканите на командантот […]