Ознака: на снегот

Свет

Австрија бара барателите на азил да го чистат снегот

Многу делови од Австрија заради обилните снежни наноси се наоѓаат во тешка ситуација и се отсечени од остатокот на земјата. Во расчистувањето на снегот учествуваат повеќе од 1.100 војници. Шефот на […]