Ознака: на снимање

Сцена

Карлеуша направила скандал и на снимањето на “Ѕвездите на Гранд“

По едно откажување на снимањето Јелена Карлеуша, како голем професиналец, на време стигна на презакажаниот термин на “Ѕвездите на Гранд“, каде е член на жирито и ментор на натпреварувачите. Секоја […]