Ознака: на собраниска комисија

Македонија

Двајца министри во притвор, еден во куќен притвор, Димовски на чекање

“Лицата се осомничени дека во својство на министри за земјоделство, шумарство и водостопанство и нивни заменици во одреден период склучувале договори за закуп на земјоделско земјиште, кои не ги раскинувале […]