Ознака: на сообраќај

Македонија

60 дена променет режим на сообраќај од наплатна станица Гостивар до мостот кај Здуње

Од денеска па во наредните 60 дена променет режим на сообраќај ќе има на делницата Гостивар – Кичево на потег од наплатна станица Гостивар до мост кај село Здуње. – […]

Македонија

Посебен режим на сообраќајот по булеварот „Илинден“

Во вторник, среда и четврок од 09.00 до 11.30 часот, во организација на Скијачката федерација на РСМ, Клубот за биатлон и нордиски дисциплини „Олимпик Скии“ од Скопје, град Скопје и […]

Македонија

Привремен режим на сообраќај, автобуската постојка “Југодрво“ е вон употреба

Автобуската постојка “Југодрво“ е вон употреба поради реконструкција на коловозот на булевар “Кочо Рацин“ и воведениот привремен режим на сообраќај, соопшти Јавното сообраќајно претпријатие  Скопје. ЈСП информира дека поради градежните […]