Ознака: на сопругата

Македонија

Изгоре автомобил на семејството на Миле Зечевиќ

Пред куќата во која живее Миле Зечевиќ на улицата “Генерал Михајло Апостолски“, во скопската населба Карпош 1 во пожар целосно изгорел автомобил „тојота корола“. Опожарениот автомобил е во сопственост на […]